HTML

HTML doboz

Nímáy és az Ő könyökficama

Vettünk egy kölyök berni pásztor kutyát, az Ő neve Nímáy. 12 hetes korában szembesültünk azzal a ténnyel, hogy genetikai rendellenességgel született. A Mi kis történetünket osztom meg Veletek, hogy tanuljatok az esetünkből, és azért hogy ez mással ne történhessen meg, mert egy kiskutya élete mindennél fontosabb, Nekünk :-)

Friss topikok

  • bilberranch: ITT VÉGE A TÖRTÉNET? most 2013. február.23 van. Hogyan folytatódik? (2013.02.23. 16:42) Nímáy Nímáy Nímáyka...
  • bilberranch: Tisztelt Blog tulajdonos! Nagyon szeretném, ha azt is kiírná, hogy a kutyus kitől származik, mert ... (2013.02.23. 14:46) Tél, hó, jégnasi....
  • Nímáy Gazdája: :-) esetleg az ellenkező oldalon :-) Köszönjük. (2012.01.13. 10:50) A nagy műtét, és ami utána történt.
  • Nímáy Gazdája: Köszönjük szépen. Megírom, hogy mi volt holnap :-) (2011.12.29. 21:25) Utazások

2012.07.11. 13:57 Nímáy Gazdája

Érthetetlen...

Ma ez a második bejegyzés igazából egy könyv ajánlás lett volna, de azt majd legközelebb fogom megejteni. 

Most inkább érthetetlenül állók illetve ülök egy döbbenetes eset előtt, ami mellett mint kutyás nem vagyok hajlandó szó nélkül elmenni.

Láttam már facebookon olyan képeket ahol kiskutya feje ketté volt hasítva - megkértem azt aki kitette, hogy ne tegye meg legközelebb mert már nem bírom nézni ezeket! Láttam olyat aki a felakasztott kutya előtt vigyorogva pózoltak, és attól is felfordul / felfordult a gyomrom és elítélem, remélni merem csak hogy meg kapják a megfelelő büntetést, ha nem a szervektől de az élettől biztosan.

Mint ahogyan a képen látható személyt is aki a "buli" hevében fejbe rúg egy rendőr kutyát. Leszarom melyik párt, milyen szerv, milyen tömegzavargás, na de egy kutyát bántani? Kutyát, akin szájkosár volt? Aki nem volt ráuszítva senkire, csak tette a dolgát? Álljunk már meg, nézzünk már körül!!!

Egy kutya állítólag az emberi lény legjobb barátja. Kifejezi a bánatát az örömét, tiszteli az embert, okos, és életmentő szerepe is lehet a megfelelő kiképzés mellett, na de hogy ez a barom fejberúgja felháborít és mérhetetlenül bosszant. Remélem elkapják és példa statuálás miatt börtönbe küldik! De előtte megérdemelné, hogy szájkosarat kapjon és a kutya gazdája fejbe rúgja a saját cipőjével, mert ez az állat nem ember, és szégyen hogy ez megtörténhetett ma 2012-ben, Budapesten!Beteg.jpg

Ezt olvastam pár perce: "Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik rendőrkutyát, amelyen szájkosár van, miközben a többi tüntető azt ordítja: „az is egy zsidó kutya, basszátok meg! buzi kutya!”. Ezután mi elsunnyognánk, esetleg bocsánatot kérnénk a társunk nevében, de a Jobbik nem. Ők kiállnak a brutális rendőri erőszak ellen. 

Ha megnézzük a videót, nem ezt látjuk. Az egyik tüntető ugrál a kutya előtt - aki ugat, mert jelzi hogy van valami előtte! - , majd a másik előrelép, messze a társai előtt és fejbe rúgja a kutyát. Ez a jogos önvédelem? Mit csinált volna, ha a szájkosaras kutya megcsapja a farkával? Maximum ráugrik és leteríti, de ezt se tehette, mert gazdája, a rendőr ezt nem engedte, brutális rendőri erőszakot elkövetve."

Ez most komoly, politikai ügyet gyártanak ebből is? Ez egyszerűen állatkínzás!!! Egy kutyának nincsen vallása, vagy hovatartozása. "Én kutyalányként csak a zsidó temető szélére pisilek, te meg takarodj a katolikus templom tövébe, vau?" A kutyák az ünnepeket sem értik, nem hogy Jézus, vagy Mózes történetét, vagy hogy ki jobbikos vagy balos, tényleg ilyen hülyék vagytok...

Tényleg nagy az Isten állatkertje, de most már kezdem azt hinni, hogy csak alacsony a kerítés! 

Szégyen, és felháborító. Remélem a kutyusnak nincsen nagyobb baja!? Mert az jobban érdekel mint ez a barom, aki megrúgta. 

Saját vélemény, és még egyszer bocsánat, de nagyon bántja a csőrömet a dolog! :-(

Szólj hozzá!

Címkék: kutya gondolatok szégyen védelem felháborító


A bejegyzés trackback címe:

https://nimay.blog.hu/api/trackback/id/tr194644546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása