HTML

HTML doboz

Nímáy és az Ő könyökficama

Vettünk egy kölyök berni pásztor kutyát, az Ő neve Nímáy. 12 hetes korában szembesültünk azzal a ténnyel, hogy genetikai rendellenességgel született. A Mi kis történetünket osztom meg Veletek, hogy tanuljatok az esetünkből, és azért hogy ez mással ne történhessen meg, mert egy kiskutya élete mindennél fontosabb, Nekünk :-)

Friss topikok

  • bilberranch: ITT VÉGE A TÖRTÉNET? most 2013. február.23 van. Hogyan folytatódik? (2013.02.23. 16:42) Nímáy Nímáy Nímáyka...
  • bilberranch: Tisztelt Blog tulajdonos! Nagyon szeretném, ha azt is kiírná, hogy a kutyus kitől származik, mert ... (2013.02.23. 14:46) Tél, hó, jégnasi....
  • Nímáy Gazdája: :-) esetleg az ellenkező oldalon :-) Köszönjük. (2012.01.13. 10:50) A nagy műtét, és ami utána történt.
  • Nímáy Gazdája: Köszönjük szépen. Megírom, hogy mi volt holnap :-) (2011.12.29. 21:25) Utazások

2012.02.19. 14:53 Nímáy Gazdája

Editnél...kontrollra készülve.

Hello,

Voltunk TappancsTerápián Editnél. Nímáy jobb lábával még mindig vannak gondok. Érdekes, hogy én pánikba esek, mert szerintem nem állnak szépen a lábai, miközben mindenki dicséri, hogy milyen szépek a lábai. Én látom, hogy sőt tudom is hogy sokkal szebben szokott menni, és most olyan furcsa, mások meg észre sem veszik...szóval nem tudom hogy minek higyjek a szemeimnek, vagy a tapasztalatnak.  A jobb lába nem hajlik olyan szépen mint kellene, illetve a nyakánál sok a csomó, valószínűleg mert másként terheli a lábait mint a normál kutyusok. 

Tény, hogy Nímáynak sosem lesznek szép egyenes lábai - amit azóta a párommal folyton nézünk :-) - de meg kell találni azt a tengelyt, ami el fogja bírni a súlyát. Most hogy nagyjából a váza kifejlődött, jön majd az Ő részéről legfontosabb dolog az izom építés, és gyarapodás. Még mindig kevesebb kaját kap mint a normál kutyusok. 

Járása darabos, furcsa. Tegnap amikor meséltem a családnak hogy most hol tartunk, és láttam a döbbenetet az arcukon. Meg is jegyezték, hogy lennének a kutyánk egyesek: - Tök jó dolgom lenne, vinnétek gyógytornászhoz, kapnék kaját, felmehetek a kanapéra, napjába kétszer megmasszíroznál, és még a fogyókúrám is működne. 

Láttam azt is, hogy nem biztosan értik ezt a sok hóbelebancot. Nímáy mióta velünk van megszokta, hogy autózik, hogy kutyapajtások helyett orvosok-rezidensek vannak körülötte, illetve hogy nem minden idejét a kertben tölti, hanem a házban. Elviseli a krémeket, kötéseket, fájdalom-csillapítókat. De neki ez a természetes, ezért remélem senki nem sajnálja. Attól lehet, hogy szégyelném magamat. 

Pénteken megyünk vissza az egyetemre, és meglátjuk, hogy mi van a kis lábaival a röntgen után. Drukkoljatok! 

Szép napot!

Szólj hozzá!

Címkék: kutya otthon gyógytornász nímáy Kontroll


A bejegyzés trackback címe:

https://nimay.blog.hu/api/trackback/id/tr734134707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása