HTML

HTML doboz

Nímáy és az Ő könyökficama

Vettünk egy kölyök berni pásztor kutyát, az Ő neve Nímáy. 12 hetes korában szembesültünk azzal a ténnyel, hogy genetikai rendellenességgel született. A Mi kis történetünket osztom meg Veletek, hogy tanuljatok az esetünkből, és azért hogy ez mással ne történhessen meg, mert egy kiskutya élete mindennél fontosabb, Nekünk :-)

Friss topikok

  • bilberranch: ITT VÉGE A TÖRTÉNET? most 2013. február.23 van. Hogyan folytatódik? (2013.02.23. 16:42) Nímáy Nímáy Nímáyka...
  • bilberranch: Tisztelt Blog tulajdonos! Nagyon szeretném, ha azt is kiírná, hogy a kutyus kitől származik, mert ... (2013.02.23. 14:46) Tél, hó, jégnasi....
  • Nímáy Gazdája: :-) esetleg az ellenkező oldalon :-) Köszönjük. (2012.01.13. 10:50) A nagy műtét, és ami utána történt.
  • Nímáy Gazdája: Köszönjük szépen. Megírom, hogy mi volt holnap :-) (2011.12.29. 21:25) Utazások

2012.02.22. 21:38 Nímáy Gazdája

Vasalás...jó idő!

Hello, 

Ma kivasaltam két adagnyi ruhát. A következő történt, letettem a vasalódeszkára a pólót a vasalódeszkára, IKEA-ba vett ruhatisztítóval leszedtem róla a kutyaszőrt, majd vasaltam. Egy óra helyett két óráig tartott mindent kivasalni. Nem anyáztam a végére...nem, én nem vagyok olyan... :-)))

Mindenhol Nimáy-ka pihe puha szőrét találom. A fűribe, a nappalibe, a kabátomon, a táskámon, a csizmámban, mindenhol. Egyrészt már ledobja Őnagysága a kölyök szőrét, és még itt a jó idő is. Mindenhol szőr van, már naponta porszívózom, törölgetek, és nem tudom elkerülni hogy szőr legyen mindenütt. Már meg sem lepődöm, hogy a salátában is találok szőrt...padlófűtés meg állandó levegőmozgás. Hibába mosok kezet mindig, de már érezni lehet, hogy ez a lakás kicsi nekünk és Nimáy-nak. Azt is lehet látni, hogy Nímáy ha kimegy a kertbe, jobban érzi magát, mint bent a lakásban. Ma már napozott a kutyus. Olyan jó meleg volt a szőre mikor bejött a házba. 

Péntek helyett holnap reggel megyünk vissza kontrollra. Nimáy megint nem fog reggelit kapni, hogy elkábítsák, és elkészüljön az a bizonyos és már nagyon várt röntgen felvétele. Bevallom, izgulok is, de aggódom is hogy mit fognak mondani. Szembe kell nézni, bármi lesz. A jobb lábával vannak problémák, de remélem, hogy a napi masszírozás és a már kis séták és dombozások - lépcsőzések meghozzák a pozitív hatását. 

Holnap reggel 9h-tól kéretik sok sok pozitív energiát küldeni a kiskutyának, mert nagyon szüksége van rá.

Drukk-drukk Nímáy! 

Blogra Nimike.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kutya kórház kert higiénia Kontroll Nímáy bernipásztor


A bejegyzés trackback címe:

https://nimay.blog.hu/api/trackback/id/tr214175460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása